Vysočina Convention Bureau na Trend Event v Praze

Trend eventKancelář Vysočina Convention Bureau se začátkem října, za finanční podpory Czech Convention Bureau, zúčastnila 24. ročníku Trend Event - největšího oborového B2B setkání odborníků z oblasti pořádání eventů, který se konal v Kaiserštejnském paláci v Praze.

Vysočina Convention Bureau představila návštěvníkům - zejména zástupcům eventových společností a organizátorům firemních akcí - možnosti, které zařízení na Vysočině v této oblasti nabízí. Zájemci měli k dispozici komplexní nabídku konferenčních zařízení s jednací kapacitou minimálně padesáti osob v podobě Vysočina Convention Catalogue a nechyběly ani propagační materiály jednotlivých partnerů z regionu.

Kromě všeobecné prezentace Vysočiny jako vhodné MICE destinace Jana Caklová z Vysočina Tourism zájemcům radila s výběrem místa pro uspořádání konkrétních firemních akcí tak, aby odpovídala požadavkům z ohledu kapacity, doprovodného programu nebo konkrétní lokality. O možnosti Vysočiny se zajímaly například Avon Cosmetics, Hypoteční banka, Cushman&Wakefield, Marketing and Events, Horatia Travel, Ahou Public Relations, Agentura Dream Job s.r.o. nebo Express Medial Agency.